Първоначално публикувано от JORDANGT
Известие
Collapse
No announcement yet.
-HELP- Съединителя ме побърка.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от LisanНе е гот да говоря за колеги,ама хвани и си смени майсторитеТова ще сложиме,онова ще махнеме и накрая 3-4пъти сваляне на скоростите и пак нищо
А парите си вървят и клиента плаща и пак плаща и накрая купува нов за 250лв и пак нестава
И кво правиме сега
Ще сменяш до като не стане или идваш при МЕН или някой друг колега който знае как се правят нещата и се получава
Тоз съединител го продавам от 190 до 210лв и давам гаранция
Успех с ремонтите
,това е за колегата "Гроздан"
2011 Giulietta MA-ex
1995 155 1.8 TS 8V
2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex
Comment
-
Колеги от Варна и региона, моля препоръчайте качествен съединител комплект, от къде може да се купи и ориентировъчна цена. Малко съм объркан тъй като тук чета за Валео по 210 лв. а на мен ми предлагат същата марка за 420 лв. Има разлика в цената, нали? Става дума разбира се за колата от подписа.Alfa Romeo 33 1.7 Boxer 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от pfloydКолеги от Варна и региона, моля препоръчайте качествен съединител комплект, от къде може да се купи и ориентировъчна цена. Малко съм объркан тъй като тук чета за Валео по 210 лв. а на мен ми предлагат същата марка за 420 лв. Има разлика в цената, нали? Става дума разбира се за колата от подписа.Пращам по Еконт всякакви части на най добри цени
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
Comment